En rak höger från bäbisen

Fy vad jag nog ser väldigt slö ut just nu. Halvliggandes med benen på vardagsrumsbordet och datorn i mitt knä. Min nacke vilar fint på ryggstödet (som är ganska lågt). Väldigt skönt är det iallafall och jag undrar om jag verkligen kommer att orka flytta på mig.

Elvis sov med oss natten till idag eftersom han vaknade igårkväll (och somnade inte om) och vi tänkte att han nog sov bättre i vår säng eftersom han hostade så för jäkligt och vi visste ju inte hur det skulle gå med läppen. Vid fyra-tiden vaknade jag av att det luktade illa som aldrig förr och inser att han lagt världens hundspya (såg verkligen ut som om en hund lagt en spya) i vår säng. Antagligen var det en massa slem som orsakade kräkan. Jag låg och höll tummarna för att det var slemmets fel och inte någon jäkla vinterkräksjuka. Mina tummar fungerade finfint och han har inte kräkits något idag.

Idag var vi in till Bollnäs för att inhandla lite blodförtunning till David på apoteket och handlade lite att äta till middag. Det roliga var väl att vi gav upp att handla mat på hemköp eftersom vi inte kom fram till något båda ville äta. När vi senare kom till Hällbo gjorde vi ett nytt försök och det gick väl lite bättre. Det blev tacos! Det gillade vi alla tre!

Jag har bestämt mig för att införa en taco-dag på fredagar. Ungefär som när jag var liten, fast då var det spagetti och köttfärssås. Var det fredag så behövde jag inte fråga mina föräldrar vad det skulle lagas för middag för då visste jag att det var spagetti och köttfärssås, gött!

Imorgon ska vi iväg till Amanda en sväng för att fira Elin (som är i stan). Tänkte först att vi skulle ta en hemmadag eftersom detta typ är den enda dag vi har för oss själva bara men vi tar en sväng till Arbrå iallafall! Ska bli skoj att träffa tjejerna!

Jag tror tusan att jag blir tvungen att masa mig upp för trapporna om en stund för att lägga mig i sängen istället. Det är nog skönast.

David kände bäbisen sparka i förrgår. Jag tänkte precis säga att "vilken dag som helst så känner nog du med" för sparkarna har blivit mycket starkare. Han kände på magen och poff så fick han sig en (rak höger?) buff på handen. Härligt när det var första försöket så där. Det syndes utanpå också. Just nu är det full fart på rackaren i magen. Kanske övar på volter, vad vet jag! Mysigt värre iallafall!

Jag är i v.22 nu och jag var ju iväg till barnmorskan igår. Fick höra hjärtslagen som började dunka på så fort hon satte dit apparaten på magen. Hon berättade att de har i åtanke att Elvis kom två veckor innan beräknad födsel när de sätter tid för snittet. Det är ju 10-14 dagar innan beräknad förlossning och jag hoppas på 14 dagar innan. Frågan om när vi får reda på snittdatumet ploppade också ur munnen min eftersom jag är väldigt nyfiken och det vore skönt att veta det i tid och svaret blev
- v.35 - 36.
Lite trist!  Det är ju typ två veckor innan snittet. Om man ändå ska få en datum så vill man ju få det lite tidigare, haha!


95949-2126
Davids syster, Tova, och hennes pojkväns ena kattunge!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback