Elvis rum

Vi håller på att fixa lite med Elvis rum nu. Var iväg till Bollnäs för att handla lite grejer till rummet men det blev bara en bilmatta och en taklampa. Ska hämta två bokhyllor hos Davids föräldrar också. Sängen är inflyttad också så det blir hans första kväll i sitt rum nu. Usch, det känns jobbigt för mig ju! Hade varit lättare om vi gjort det när han var mindre.

Jag vet exakt hur jag skulle vilja ha det i hans rum men det får bli ett senare projekt, det blir jättefint isåfall! Kanske vi kan fixa det i vår? Måla om lite och trixa. Så just nu får det bli som det blir.

Elvis är med dagmammorna och barnen i en lokal på västansjö skola där de brukar hålla hus på Måndagar. Alla tre dagmammor slår ihop då. Stortrivs gör han verkligen! Vi hinner knappt komma in där så springer han iväg för att leka med de andra barnen. Runt halvfyra ska vi brumma dit för att hämta honom.

David smiter till Malmö imorgon också. Har det redan gått en vecka? Han kommer iallafall hem lagomt till julafton och förhoppningsvis är han hemma över nyår också. Förra året var han i Norge på jobb när det var nyårsafton, trist! Fast hellre att han är borta på nyår än under julen.


Nej nu ska vi städa lite innan det blir dags för att hämta Elvis. Vi väntar på att han som vi körde in i igår ska ringa eller komma hit så vi kan skriva skadeanmälan till försäkringsbolaget innan David åker imorgon.


Just ja! Vi kom på idag att vi beställde objektivet i Davids namn och han åker ju imorgon! Hm.. hur går det om jag vill hämta ut det då? Om det kommer till videohallen så är det väl ganska lugnt om David pratar med Jonas som jobbar där men annars då? VÄGRA hämta ut objektivet när David kommit hem igen, långt as hell dit ju. De hade skickat paketet idag iallafall.

aja nu blir det städning! God eftermiddag!


Kommentarer
Postat av: Fnyz/hanna

på spelbutiken bruakr dem va snälla med sånt åxå. kanske du kan ta med Davids pass eller nå för jag antar att han har med sig körkortet :-D


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback