Snormonster

Snor, snor, snor och snor.. Elvis näsa sprutar ut flera ton snor varje gång han nyser och när han inte nyser ser det bara ut som att någon misslyckats med att vrida av kranen helt och vattnet (snoret) rinner sakta men säkert hela tiden.
Min gofis är tokförkyld, stackarn. Han var helt slut ikväll och mådde inte bra alls. Rumptempen visade att han inte hade någon feber och det var ju skönt det iallafall. Han sussar sött i sin säng just nu och har väl gjort det sedan han slocknade runt kvart i sju. Innan han la sig fick han lite astmamedicin eftersom förkylningsastman redan spökar och ställer till det.

När jag bytte blöja på honom innan läggdags så kände jag efter i hans mun för att kolla om det spruckit fram någon kindtand (han har några sådana på gång). Det roliga är att jag bara brukar känna efter där nere eftersom det inte varit några "tecken" på tänder där uppe och nu så råkade jag stöta i ovansidan där jag kände en tand. Så nu har han nio tänder! Usch vad ont han ska ha i sin lilla mun. Kindtänder är nog inte att leka med. Skönt att iallafall en har spruckit fram.

Elvis tog ett steg själv för någon dag sedan när han skulle från en låg hylla som han stod vid till gåstolen. Även idag har han tagit några få steg, kul! Fast efter två,tre steg inser han att han inte vågar och då slänger han sig mot golvet eller personen han ska gå till. Men det dröjer nog inte länge tills han går! Min gofis, du blir så stor! Han försökte säga tyst till mina föräldrars ena hund idag också när han skällde, haha! Eller han sa tyst en gång faktiskt.

Den första oktober flyttar vi in i huset och det ska bli så jäkla härligt! Antagligen kommer jag att sakna att bo i stan och kunna traska ned på stadens torg när som helst men det är på två vis det där. Det är så himla fint i Hällbo och det är skönt att bo sådär också, jag trivs redan! Vi bor ju i Hällbocity iallafall, haha! Affären på andra sidan gatan och busshållsplats lika nära, vilket kan vara bra då jag är en fegis och inte skaffat mig körkort. Tänk att kunna grilla när vi vill, vara ute på VÅR gård och leka, kunna köra tvättmaskinen mitt i natten om vi så vill och ja, ni fattar! Längtar massor! Synd att vi inte bor där då Elvis fyller 1 år bara.


Igår var vi ut och käkade på tranan med mina föräldrar och min lillebror som blivit stor! Myspys! Mina föräldrar drog vid tio och då umgicks jag med brorsan och hans vänner tills Hanna och Johan kom. Fast jag sprang ju på Gabbe (brorsan alltså) hela tiden också. Kvällen var rolig och jag var nöjd! Dock besviken över att de var tvungna att stänga kl 1 istället för kl 2 som det varit tidigare. Jag blev bjuden på en öl för att jag hade en snygg tatuering och när han beställde ölen la han armen om mig, hualigen! Snygg tatuering, yeah right! Så fort jag hade ölen i handen sprang jag därifrån och gick runt borden som om jag gick i en labyrint för att försäkra mig om att han inte skulle hitta mig, haha! Tack allihop för en trevlig kväll! Roligt att träffa Hanna också, barndomsvän. Synd att vi slutade umgås då vi kom upp i tonåren!

Elvis han sov hos farmor och farfar. Faster Moa var barnvakt från att han vaknade imorse eftersom farföräldrarna jobbade idag. Allt gick bra förutom att han hade vaknat flera gånger på natten, antagligen för att förkylningen surrade runt i kroppen. Varje gång jag är borta från Elvis inser jag ännu mer att jag är så lyckligt lottad över att ha honom, jag är inget utan honom. David och Elvis, det är mina grabbar det!


Imorgon blir vi nog till fågelholken (mina föräldrars hus) för att fira Gabbe. När han fyllde i tisdags så var mina föräldrar i bulgarien så det har inte blivit någon tårta eller släktingar för honom ännu men imorgon så. Förhoppningsvis är Elvis bättre då för annars blir det nog jobbigt för honom.


Snart är David framme i Sundsvall efter att ha åkt buss i sex timmar från skellefteå, uscha. Han behövdes på jobb där istället och han åkte med en annan kille från Bollnäs till Skellefteå så han hade ju ingen egen bil med sig. Fy vad hemskt att åka buss i sex timmar.

Jag ska nog ta och slå hans mobilnummer på telefonen nu för att höra om han kommit fram.

Huj!




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback