Dagen måndag

Vid elvatiden idag traskade jag mot öppna förskolan med Elvis som snarkade fint i vagnen för att träffa Tina och Anton där. Några från föräldragruppen hoppades jag på att få träffa också, vilket vi gjorde. Det kändes bra att Elvis fick något roligt att göra och det är ju roligt för mig också såklart. Fast Elvis slogs mest med de andra barnen, haha. Jag träffade på vår bvc-sköterska också och det var lägligt eftersom jag ville fråga henne en sak. Jag berättade att Elvis är röd ovanför snöppen och det blir bara värre och värre trots alla världens smörjor. Jag frågade om det kunde vara svamp och följde med henne till hennes kontor och där konstaterade hon att jag hade rätt och hon skrev ut ett recept på en salva.

När klockan slagit två begav vi oss mot stadens torg för att hämta ut salvan och handla lite kläder till Elvis. Två Jeans, en tröja och två par strumpor stoppades ner i kassen av kassörskan då vi hade betalat det vi shoppat. Det var faktiskt ganska skönt att gå på stan själv ändå. En snabbis på Åhléns hann vi också med eftersom jag behövde en kajalpenna. Då vi just skulle gå hemåt träffade vi på de två från föräldragruppen som också var på öppna förskolan och vi umgicks med dem en stund innan vi riktade vagnen mot blomkransens håll.

Jag var glad över att Elvis hann med att sova då vi var på stan och kikade runt för då skulle han inte bli dödstrött vid 17-18. Han sov 2,5 timme efter vällingen imorse och sedan vägen till öppna förskolan också. Ack så fel jag hade, halvsex höll han på att somna och jag undra hur i helsike han kunde vara trött. Jag lyckades hålla honom vaken till halvsju och då somnade han med vällingsflaskan i munnen. När jag sedan bytte blöja och smorde in honom med salvan samtidigt som han sov i sängen så passade jag på att kolla om han hade feber eftersom han kändes lite varm och hade ju faktiskt det häromdagen. När jag gjort det förstod jag varför han var så himla trött, stackarn hade ju feber. Inte mycket alls men det räcker nog för att få honom sömnig. Alla intryck idag + feber = slockna tidigt.

Jag hade lätt kunnat lagt mig i sängen och dregglat på kudden då Elvis somnade, riktigt trött. Jag insåg dessvärre att om jag skulle göra det så vore klockan säkert vid nio när jag vaknade nästa gång och då skulle det vara omöjligt att somna tidigt ikväll. Så här sitter jag och hoppas på att klockan blir iallafall tio snart så jag kan studsa in i sovrummet och riktigt hoppa i säng.


Detta är jag när jag gick första året på gymnasiet. Så, passar jag bäst i svart eller blondt? =) Kommentera mera!





Kommentarer
Postat av: eva sturesson

Ja du det var den svåra frågan. Har du någon lättare? kram mamma

2007-08-20 @ 21:43:12
Postat av: Milla

Du passar i båda, men jag känner dig bara som svarthårig. Så svart!

2007-08-21 @ 11:03:35
Postat av: Anonym

Svart absolut, du är super fin i det! Det ger dig ett varmare annsikte!

2007-08-22 @ 09:39:14
Postat av: Tina

Du passar bäst i svart! Så färga inte håret i morotsfärg igen!! =D
Kram

2007-08-26 @ 16:45:30
Postat av: Fnyz/Hanna

svart :-D

Postat av: lina

svart skulle nog jag säga... mycket finare..

2007-09-04 @ 21:37:03
URL: http://linahelena.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback