Oh my god, don't laugh!

Vi "fick" inte åka in me Elvis igår. De tyckte att vi skulle köra lite egenvård istället och om det blev värre kunde vi åka in. Han verkar lite bättre iallafall, febern var borta igår kväll. Om en stund ska jag kika om den kommit tillbaks eller om vi ska slå bort den med lite alvedon. Han verkar lite piggare iallafall, hostar inte lika mycket.

Igår gick vi in på handarbetsboden och inhandlade lite startgrejer till scrapbooking. Jag köpte bara papper för att göra en, eller vad man säger. Så igårkväll/natt provade jag lite snabbt och jag hade en idé. Tyvärr blev det inte som idén och allt blev misslyckat, haha. Jag var nog lite för trött. Frågan är ju om jag lär mig att bli bra eller om jag ska strunta i det, haha. Känns ju fel att ge upp nu, verkar skitkul ju! Att köpa lim hade jag glömt också, dumfan.


Funderar på att lägga in den misslyckade här så ni får ta del av det hemska, haha. Måste beställa bilder som jag kan scrappa också, igår fick jag bara ta två kort som jag hade dubbelt av. Jag vill inte röra de som redan är insatt i album. Så den misslyckade struntar jag i att göra klar men ni får ta del av den iallafall. Ska göra ett nytt försök en annan dag med mera material och med färg på pappret som passar ihop med bilderna.

Den är lite konstigt fotat och med blixt så blir lite konstigt. Är en utan blixt som är suddig också. Känns som att det inte är någon idé att fota något bra, då motiver är dåligt. Hade nästan inge batteri i kameran och orkade inte vänta. Så här kommer den, usch skratta inte haha.... Jag vet själv att den är dålig.. så tro inte att jag lägger ut den för att jag tror att jag gjort en snygg första, hahaha.. Själva idén som var från början var snygg i skallen iallafall men sen blev det annat.

Ska nog åka ner idag och inhandla något bättre..




Usch nu börjar jag tvivla på om man ska lägga ut bilderna ens.. Blotta sitt dåliga jag är ju inte direkt kul.
aja, skitsamma.. :P

Kommentarer
Postat av: Pylle/Elin

jätte fin ju tycker absolut att du ska fortsätta
ju mer man provar detstå roligare tycker man det är.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback