gått över fetmagränsen

Nu har vi varit på kalas, 1års-kalas!
Jättetrevligt och speciellt roligt för Elvis. Han fick smaka på sockerkaka och sedan fick han kladda på bäst han ville med en egen tårtbit som var mjölk- och sockerfri. Finns bilder på det längre ned i inlägget.

Tiden rusade iväg och det kändes som att innan jag hann säga ordet grattis så var klockan fem. Vi kom dit vid två så vi var där en stund iallafall. God tårta och trevligt folk.

Det märktes att det var längesedan vi träffade Linus, jisses vad stor han blivit. Och jag kan nu, efter att ha sett Linus, se mig Elvis framför mig då han riktigt springkryper och klättrar överallt. Sött men vilket motion man ska få, haha! Låter välb






Jag kollade på Snygg naken på Kanal 5 ikvälll och jag förstår hur den tjejen kände. Hur hon alltid har tänkt. Jag är glad för hennes skull över att hon insett att hon inte har en ful kropp, för det hade nog ju verkligen inte. Jag trodde att det skulle vara tjejer med i programmet som typ ser ut som jag och förbättra deras självförtroende.. Det är ju sådär en tjej ska se ut tycker jag, som tjejen från idag. Precis lagom. Ingen pinnsmal modell och ingen person som gått över fetmagränsen och kan riskera att dö pga sin övervikt. Så skulle jag vilja se ut. Alltså helt lagom.



Kommentarer
Postat av: eva sturesson

du är inte fet har bara fel kroppsuppfattning

2007-04-26 @ 09:15:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback