Fotomissbrukare?

Okej, jag erkänner! Jag är helt beroende av att fotografera Elvis varje dag. Det går ju inte att sluta fotografera det charmtrollet. Det är viktigt med bilder, väldigt viktigt, tycker jag. Minnen och att sedan finna glädje i att se tillbaks på det förflutna. Och tänk om det någon gång skulle hända en person något och det inte fanns några bilder eller minnen alls på den personen? Det går inte. Det är viktigt med bilder, minnen. Jag älskar att sitta och titta i vårat första fulla album på Elvis första 6 månader (MASSA bilder) och titta tillbaka på BBbilderna, bästa dagen i vårat liv.

Jag ska beställa fler bilder snart så det inte hinner bli för många igen. Alla andra bilder på alla vi andra måste också beställas och det blir ju inte lite kort det inte. Flera hundra. Jag måste sätta mig ned vid datorn i helgen för att gå igenom alla bilder och lägga de som ska beställas i en mapp, de bästa bilderna. Tänk om datorn skulle krascha? Då skulle allt försvinna och jag skulle bryta ihop. Vi har bränt ut bilderna från 2004/2005 iallafall.

Så ja, jag ÄLSKAR att fotografera och bevara stunden. De flesta stunder faktiskt.


Jag tog ut mitt löshår idag också. Jag har ju haft det på högra sidan för att det skulle vara längre där men nu så hade det växt ut så mycket och syndes tyckte jag. Så bort med det och nu är det bara mitt hår.

Okej, här kommer dagens utvalda drös med bilder:





Alla som läser tycker säkert  att jag är jättedryg som bara öser in bilder i bloggen varje dag. Saken är den att det är så himla mysigt och kul med bilder att jag inte kan sluta. Så ja, ni får stå ut med det ;-)





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback