- Är det jag eller Elvis som kissar nu!?!?!?!

Tjenamors!
David kommer att infinna sig i bollnäs och Sverige på torsdag. Eller ja, Planet landar i sverige klockan tolv natten till torsdag, weeey! Jag kan knappt bärga mig, ge mig den tokstollen nu på en gång, nu nu nu nuu!

Det var någon som undrade var han jobbar och med vad så jag tänkte berätta det:
Han jobbar i Norge på ön Ormen lange utanför Molde. Där jobbar han på en gasanläggning stor som hundra fotbollsplaner enligt David och hans arbetsuppgift är att trycktesta en massa stora rör. Rumpmuskler utvecklas också, han går upp och ned för en massa trappor ganska ofta, då han jobbar på 36meters ställningar eller vad det nu är. Kom hem och visa rumpan baby! ^^, Han jobbar iallafall två veckor och är sedan hemma och myser med oss hela tre veckor. Snacka om lyx? Fast det är tok för mycket saknande då han är borta.

Det var dop i helgen, Elvis kusin Noah döptes. Stackarn grät sig igenom den, men ack så söt han är! Dopet var fint och smörgåstårtan efteråt var inte heller så dum! Jättetrevligt att träffa Syster med familj också. På fikat efter dopet satt jag och hade fullt upp med att försöka andas. Världens panik då det är så där mycket folk. Jag vet inte var jag ska ta vägen och andningen dör nästan, tunnelseende är inte heller ovanligt. Jag totalt ignorerar folk bara för att jag inte vet vad och hur jag ska göra. Rädd fö att göra bort mig. Rackarns vad onödigt av mig. Alla tyckte säkert att jag var värsta sur av mig och så. Vad gör man...

Samma dag som vi skulle åka till Mora och dopet så satt jag och ammade Elvis i soffan hos mina föräldrar och ammade innan vi skulle åka. Efter ett tag så känner jag att det blir alldeles varmt på låret och mellan mina ben och jag tänker
- Är det jag eller Elvis som kissar nu!?!?!?!

Jag kan berätta att det var Elvis som råkade kissa bredvid blöjan och blöta ner hela mig. Jag blev lite skraj där ett tag då jag faktiskt inte visste om det var han eller jag, haha.


Mandy kom hit igårkväll också och hon stannade över natten. Vi tittade på tv, käkade popcorn och gosade med Elvis. Det var skittrevligt med sällskap!

Elvis ligger just nu på min mage och sover. Jag typ halvligger i stolen och bara njuuuuter! så himla mysigt. Han ler mer och mer nu också, så sött!

Vad vore jag utan mina föräldrar nu när David är borta? Oj, vad de har ställt upp och hjälpt mig. Otroligt snällt och väldigt uppskattat må jag säga. Skjuts hit och skjuts dit, hjälp med vagnen ner och får äta mat där ofta. Tack snälla!

Det blir mycket bättre och lättare att få ned vagnen när vi flyttat ned en  trappa, just för att det bara blir en halv trappa att tampas med.



Det där inlägget skrev jag här vid datorn tidigare idag men Elvis vaknade och skulle äta.. och sedan glömdes det bort att uppdatera. Hinner inte skriva något mer.. Dyker nog in bilder och lite ord imorgon med. Tjaaaba!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback