Att ligga sked är en mänsklig rättighet

Ja det är tusan sant det! För hur mysigt är inte det? Att ligga sked med den man tycker om, finns nog inget bättre va? Så det är klart att det är en mänsklig rättighet att ligga sked, skynda er på nu och hitta en skedkompis ;) Jag har ju min gosiga skedis redan jag, en trevlig karl som är blivande far till vårat barn.
Nämen se nu till att ta din rumpa ifrån den sköna datorstolen och ge dig ut på skedisjakt!

Idag har jag och David handlat mat för månaden, så nu är frysen full av mat och vi klarar oss även denna månad med mat. Wooho! 

Grillnatta tonight! Jag riktigt längtar tills jag ska ned på stan och dö av att det är för mycket folk. Hualigen! Jag får panikångest när det är för mycket folk, ingen ser sig för och alla bara är själviska och sliter i allt för att hitta den billigaste varan. Herregud! Se er för... vi små myror kan bli nertrampade.. Jag känner verkligen med myrorna - jag är ju nästan lika kort som de. David har åkt iväg med sina bröder på en fisktur så då tänkte jag passa på att umgås lite med Mamma och Jan på stan. Mamma hade fått gratis grillbiljetter också - det tackar då inte jag nej till! ;)

Glöm nu inte att se er om efter en tänkbar skediskandidat på stadens torg!





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback