Gäddmat

Just det.. Gäddmat.
David blev biten av en gädda när vi var ute på sjön och fiskade. Ajaj! Och han blöder ju så mycket för minsta lilla nu när han äter waran (blodförtunnande), illa. David blev alldeles hämndlysten och slängde i alla spön vi hade, i tron om att få upp gäddjäkeln som han tappade då han blev biten. Jag kan tala om att vi inte fick någon gädda, inte en liten ynklig ens.

Innan vi var ut på sjön satt vi på en varsin stol på bryggan och metade tillsammans. Det var jättemysigt och avslappnande. Det sprack upp och solen dök upp också. Det kallar jag livet!

Vi har varit så glada idag tycker jag, både jag och David. Skrattat tillsammans hela dagen. Det märks att jag börjar sköta mig med järntabletterna. Mitt blodvärde är så lågt när jag inte ätit dem och mitt humör skall vi inte prata om. Nu i veckan har jag tagit dem varje dag och mitt humör är tipptopp!

Imorgon ska vi till barnmorskan på kontroll klockan halvelva. Det ska bli roligt att se hur måttet på magen är till skillnad mot sist. Och att höra hjärtslagen är mysigt det med. Kanske kommer hon att informera lite mer om föräldrautbildning?


"David, gäddan bet dig..snacka om att du blev ägd!"


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback